ΜΕ ΑΠΛΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ…ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ( Α’ μερος)

ΓΕΝΙΚΗ Ή ΕΙΔΙΚΗ
Στην αρχή αυτής της πρωταρχικής διαδικασίας πρέπει τα δυο μέρη να ξεκαθαρίσουν τι αναμένεται από το διάβασμα. Θέλει ο ενδιαφερόμενος μια γενική πρόβλεψη ή ενδιαφέρεται για κάτι ειδικό;
Μερικές μέθοδοι κατάστρωσης χρειάζονται τη χρησιμοποίηση ενός σημαίνοντος χαρτιού, δηλαδή ενός χαρτιού που αντιπροσωπεύει είτε τον ενδιαφερόμενο είτε το θέμα που αναλύεται. Έτσι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποφασιστεί είναι ποια σειρά συμφωνεί περισσότερο με τα χαρακτηριστικά του ενδιαφερόμενου ή την φύση της ειδικής ερώτησης.

Σπαθιά : αντιπροσωπεύουν ανθρώπους με πλούσια καστανά ή κόκκινα μαλλιά και καστανά ή τσαγαλιά μάτια. Προσωπικότητα δραστήρια και ενεργητική. Επιχειρήσεις και νέες δραστηριότητες.
Καρό : αντιπροσωπεύουν άτομα με ανοιχτό χρώμα δέρματος, ξανθά ή άσπρα μαλλιά και γαλανά ή γκρίζα μάτια. Τύποι εξεζητημένοι και με αυτοπεποίθεση. Χρήματα και περιουσία, επιχειρήσεις, κοινωνική θέση, ασφάλεια.
Κούπες : αντιπροσωπεύουν ανθρώπους με ανοιχτά καστανά ή κόκκινα μαλλιά, κοκκινωπή χροιά δέρματος και γαλανά, γκρίζα ή τσαγαλιά μάτια. Μια φιλική συμπονετική φύση. Συναισθηματικά ζητήματα, αγάπη και γάμος, παιδιά και καλλιτεχνικές επιδιώξεις.
Μπαστούνια : αντιπροσωπεύουν άτομα με ωχρό δέρμα, σκούρα καστανά μαλλιά και μάτια. Ισχυροί ή άνθρωποι που ασκούν έντονη επιρροή, δυνατοί χαρακτήρες. Δύναμη ή θέση, σύγκρουση, νοητικές δραστηριότητες, νόμος και τάξη, ξένες υποθέσεις. Όταν αποφασίσετε για την κατάλληλη σειρά, διαλέξτε την ανάλογη φιγούρα σύμφωνα με την ηλικία και το φύλο του ενδιαφερόμενου.
Ρήγα : για έναν ώριμο άντρα.
Ντάμα : μια ώριμη γυναίκα.
Βαλέ : για ένα νεαρό άτομο σε όποιο φύλο και αν ανήκει .
Αν επιλέξετε ένα απρόσωπο χαρτί, χρησιμοποιήστε τον Ασσο της καθορισμένης σειράς.

ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΕΙΡΩΝ
Όσο θα εξοικειώνεστε με την σημασία του κάθε χαρτιού, θα διαπιστώνεται πως αρχίζετε να βλέπετε και σαν σύνολο. Αυτό είναι απαραίτητο για να διαβάσετε σωστά τα χαρτιά, αφού η τέχνη της χαρτομαντεία βασίζεται σ’ αυτό το συσχετισμό όλων των στοιχείων που σχηματίζουν τελικά μια πλήρη εικόνα. Προσέξτε ιδιαίτερα αν κάποιο χρώμα ή ομάδα αριθμών υπερισχύει. Μια τέτοια έμφαση υποδηλώνει πως μια πλευρά της ζωής σας θα αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία ή σας απασχολεί ιδιαίτερα. Για παράδειγμα οι πολλές Κούπες τονίζουν τα αισθηματικά θέματα, ενώ τα πολλά Σπαθιά υπογραμμίζουν ότι έχει σχέση με τις επιχειρήσεις και, γενικά, τις επαγγελματικές δραστηριότητες.

Σε γενικές γραμμές, τα μεγάλα νούμερα υποδηλώνουν μεγάλες δυνατότητες. Η υπερίσχυση των μικρών αριθμών υπονοεί πως η ζωή σας θα αλλάξει ριζικά στο άμεσο μέλλον. Οι Ασσοι όμως αποτελούν εξαίρεση σ’ αυτόν τον κανόνα. Αφού αντιπροσωπεύουν την αρχή της κάθε σειράς, έχουν την ιδιότητα να υποδηλώνουν το τέλος ενός κύκλου και την έναρξη ενός άλλου, καινούριου.

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ
Ασσος : Απρόσμενο δώρο, απροσδόκητη εύνοια της τύχης στα οικονομικά ή καλά νέα σχετικά με χρήματα. Κέρδη από επιχειρήσεις ή πετυχημένες προβλέψεις. Σημαντικό γράμμα ή νομικό έγγραφο.
Δύο : Ορισμένα μακροπρόθεσμα σχέδια μπορεί να αντιμετωπίσουν αντίδραση ή καθυστέρηση που θα είναι αποτέλεσμα επέμβασης κάποιου τρίτου. Να προσέχετε τις άσκοπες κουβεντούλες ή το κακόβουλο κουτσομπολιό.
Τρία : Πετυχημένος γάμος ή πρόταση γάμου για όσους έχουν μακροχρόνια σχέση.
Τέσσερα : Η τύχη θα πάρει μια στροφή προς το χειρότερο εξαιτίας της πονηριάς κάποιου άλλου, επομένως μην είστε πολύ εύπιστος. Διατηρήστε την ευελιξία στα σχέδια σας.
Πέντε : Περίοδος αλλαγής προς το καλύτερο με έμφαση στους συνεταιρισμούς. Τα επιχειρησιακά τολμήματα θα αποδώσουν οικονομικά, ενώ οι προοπτικές είναι το ίδιο ευνοϊκές αν σκοπεύετε να παντρευτείτε.
Έξι : Καλός οιωνός για όσους αναζητούν την εμπορική επιτυχία. Οι ήδη εδραιωμένες επιχειρήσεις θα ανθίσουν και τα νέα προγράμματα θα πετύχουν την αναγκαία οικονομική υποστήριξη.
Εφτά : Μικρό δώρο ή χρηματικό κέρδος. Ίσως να εξοφληθεί κάποιο χρέος. Μια νέα φιλία μπορεί να σας φέρει μεγάλη χαρά. Ζητήστε τη συμβουλή ενός δικηγόρου αν πρόκειται να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο.
Οχτώ : Περίοδος αβεβαιότητας γιατί μικρά προβλήματα μπορεί να μεγαλώσουν πέρα από κάθε προσδοκία σας. Αποφύγετε σχέδια γρήγορου πλουτισμού.
Εννιά : Αυτό το χαρτί σας προειδοποιεί να μην είστε πεισματάρης γιατί μπορεί να εμφανιστούν διχόνοιες αν αγνοήσετε τις επιθυμίες των άλλων. Ωστόσο υπάρχει μια πιθανότητα για χρηματικά ή άλλα κέρδη εξαιτίας μιας απρόβλεπτης επαγγελματικής προσφοράς ή πρότασης γάμου.
Δέκα : ξαφνικά οικονομικά κέρδη, ίσως από κάποια κληρονομιά, ασφαλιστική πληρωμή ή επιστροφή φόρων. Πιθανό ταξίδι στο εξωτερικό να αποδειχθεί εκπληκτικά κερδοφόρο και να οδηγήσει σε μια ρομαντική σχέση.
Βαλές : Ένα έξυπνο και επινοητικό νεαρό πρόσωπο έχει καλές διαθέσεις για τον ενδιαφερόμενο. Αν ο ενδιαφερόμενος είναι γυναίκα μπορεί το χαρτί αυτό να δείχνει κάποιον εραστή ή θαυμαστή. Για τον άνδρα είναι ίσως ένας καλός και αξιόπιστος φίλος.
Ντάμα : Μια γοητευτική, εύστροφη, ώριμη, αξιόπιστη γυναίκα με ζεστή καρδιά, ίσως η σύζυγος του άνδρα ενδιαφερόμενου ή μια στενή φίλη αν ο ενδιαφερόμενος είναι γυναίκα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως τον υποστηρίζει και είναι σοφή.
Ρήγας : Ένας ώριμος επαγγελματίας άνδρας, τίμιος και ευθύς στις διαπραγματεύσεις του, που μπορεί να δώσει μεγάλη βοήθεια. Πιθανόν ένας συγγενής αν ο ενδιαφερόμενος είναι γυναίκα ή ένας συνάδελφος.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: