ΧΑΛ

Ο Ηal. G.  ο δημιουργός αυτής της τράπουλας, ασχολήθηκε πάρα πολλά χρόνια με τα μυστήρια της Σφίγγας και μελέτησε τις απόκρυφες επιστήμες. Συγκέντρωσε και αποκρυπτογράφησε σήματα από τις Ασιατικές χώρες, την Ινδία, την Αίγυπτο, που έχουν σχέση με τις επιστήμες αυτές και περιέλαβε κάποια από αυτά –κατάλληλα προσαρμοσμένα-στην τράπουλά του.

Σε 32 κάρτες –οι 29 έχουν 2 σήματα στην πάνω αριστερή και κάτω δεξιά γωνία- περιλαμβάνει τα 12 ζώδια, τους πλανήτες που τα κυβερνούν και σχήματα που αφορούν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας.

Οι κάρτες της δίνουν πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα (αισθηματικό, επαγγελματικό, οικογενειακό),ενώ τα αστρολογικά στοιχεία που περιλαμβάνει, βοηθούν να καθορίζουμε με ακρίβεια το χρονικό σημείο στο οποίο θα συμβούν διάφορα γεγονότα που σας απασχολούν.

Η τράπουλα του Hal στα χέρια όσων τη χρησιμοποιούν σωστά, δείχνει με απόλυτη ακρίβεια το χαρακτήρα και τις προθέσεις των ατόμων που κυριαρχούν στη ζωή μας, την πορεία μιας ερωτικής σχέσης και καθορίζει χρονικά μια επανασύνδεση, ένα χωρισμό ή μια επισημοποίηση.

Αποκαλύπτει επίσης την εξέλιξη των οικονομικών θεμάτων και είναι ο καλύτερος σύμβουλος για επαγγελματικά ζητήματα, αφού προβλέπει όχι μόνο την επαγγελματική πορεία των ατόμων ,αλλά και την κατάλληλη χρονική στιγμή για επενδύσεις, επεκτάσεις, προσλήψεις ,δάνεια κ.λ.π.

Η τράπουλα του Hal απαντά με σαφήνεια και ακρίβεια σε οποιαδήποτε ερώτηση και φανερώνει με γοητευτικό τρόπο τα μυστικά του μέλλοντος.

Σχολιάστε